Închide

Percheziții ieri în casele unor persoane bănuite de înșelăciune prin cunoscuta metodă ”Accidentul”, un bărbat de 23 de ani reținut

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 03, 2022 0 356

Percheziții ieri în casele unor persoane bănuite de înșelăciune prin cunoscuta metodă ”Accidentul”.

Perchezițiile au avut loc în municipiul Vulcan din Hunedoara, le-au derulat polițiștii de investigații criminale din Câmpia Turzii, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Vulcan și a polițiștilor serviciilor criminalistice Cluj și Hunedoara, plus ”mascați” de la Serviciile pentru Acțiuni Speciale din trei județe – Cluj, Hunedoara și Gorj, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. La percheziții anchetatorii au găsit și confiscat pentru cercetări telefoane mobile, documente cu valoare probatorie și un dispozitiv pentru prepararea substanțelor psihotrope.

Perchezițiile vin după ce în urmă cu o lună, în 4 februarie, o femeie de 70 de ani ar fi fost indusă în eroare, sub pretextul unui accident, respectiv o cădere de la înălțime a unei persoane apropiate, fiindu-i solicitați 1.200 de euro, care ar fi fost necesari unei intervenții chirurgicale. Un bărbat de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către anchetatori.

Citește și:

Polițiștii din Cluj roagă preoții să citească informare despre metoda „Accidentul” în Biserică. „La televizor nu se uită, presa n-o citesc, online să fim realiști. Unde merg? La biserică”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu