Închide

Pensionar de 70 de ani, condamnat la Cluj pentru terorism

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - apr. 05, 2018 0 510

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe Vasile Coman, un pensionar,la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru infracţiune asimilată terorismului după ce a lăsat un dispozitiv artizanal ce părea a avea potenţial exploziv în incinta Tribunalului Maramureş.

„Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe un bărbat la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru infracţiune asimilată terorismului. Acesta ar fi lăsat montat un dispozitiv artizanal care părea să aibă potenţial exploziv în incinta Tribunalului Maramureş. Sentinţa nu este definitivă”, a spus Lucian Marian, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, pentru mediafax.ro.

Bărbatul respectiv se numeşte Vasile Coman, este pensionar şi este recidivist.

Sentinţa de condamnare a fost dată de Curtea de Apel Cluj în 20 martie şi nu este definitivă.

În noiembrie 2016, bărbatul, care era cercetat pentru pornografie infantilă a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile de DIICOT, fiind acuzat de alarmare, după ce ar fi plasat un pachet având aspectul şi elementele caracteristice unui dispozitiv exploziv confecţionat artizanal în clădirea Tribunalului Maramureş.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu