Închide

Pedofil prins în Cluj cu ajutorul rețelelor de socializare. Bărbatul ar fi încercat să abuzeze de eleve ale unei școli din Mănăștur

Actualitate by Catalin Suciu - apr. 24, 2018 0 930

Un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca este cercetat pentru corupere sexuală a minorilor, după o sesizare depusă la poliție. El ar fi încercat să ademenească eleve ale unei şcoli din Mănăştur, Iuliu Hațieganu, și a fost văzut de mai mulți trecători, care au răspândit vestea în mediul online și au semnalat poliția.

„Vreau să vă aduc la cunoștință un incident petrecut lângă școala unde ne desfășurăm semi-internatul. Joi și vineri dimineața un individ parcat într-o mașină pe trotuarul de lângă școala noastră a abordat două fetițe (una din clasa noastră, iar cealaltă din clasa a IV-a). Și-a coborât pantalonii și le-a întrebat dacă vor să-l însoțească. Azi am reușit să îl identificăm. L-am abordat, am pozat mașina și pe el. Am anunțat Poliția, care a spus că va pune mașina sub urmărire. Am discutat cu copiii despre incident și v-am adus la cunoștință, în ideea de a spori siguranța lor”, se arată într-o postare pe Facebook, postare a unui cadru didactic al școlii Hațieganu.

„La data de 24 aprilie, la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „corupere sexuală a minorilor”. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca”, transmite IPJ Cluj.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare