Închide

Acțiune de împădurire la Beliș cu efective MAI

Actualitate by Catalin Suciu - apr. 25, 2018 0 177

În data de 24 aprilie a.c., peste 100 de efective ale structurilor M.A.I. din jud. Cluj, au participat la acţiunea de împădurire „Pădurea Centenar. Beliş 2018”, se menționează într-un comunicat.

Astfel, jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca şi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, elevi ai Şcolii de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Beliş, au participat la împădurirea unor suprafeţe de teren din zona de munte a judeţului nostru (Poiana Horea).

Această acţiune, care se doreşte a avea un caracter de repetabilitate, se alătură acţiunilor demarate de către structurile M.A.I. din alte judeţe, prin care ne propunem să ne implicăm activ în viaţa comunităţii şi să încurajăm voluntariatul, pentru regenerarea pădurilor şi conservarea naturii.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu