Închide

Pe bancă după 8 ani. „U” Cluj se schimbă sub comanda lui Sabău: „Să arătăm maturitate, inteligenţă, să jucăm la rezultat”

Sport by Actual de Cluj - ian. 19, 2023 0 809

Universitatea deschide anul în Superliga cu FC Voluntari. Partida se joacă vineri, ora 16:30, pe Cluj Arena şi e prima pentru Ioan Ovidiu Sabău de la revenirea la U Cluj. De 8 ani de zile nu mai antrenase fostul internaţional.

„Emoţiile sunt cele care trebuie să existe, fac parte din viaţa noastră, dar sunt emoţii care ne ajută să fim concentraţi, motivaţi. Am o anumită vârstă, experienţă, ştiu să gestionez aceste momente. Am mare încredere în echipă. Situaţia din clasament apasă, e foarte adevărat. Trebuie să avem răbdare, să abordăm jocul cu multă răbdare, nu cu hei-rup, nu mergem (în atac -n.r.)că cere publicul. Trebuie gândit jocul şi jucat la rezultat, de asta avem nevoie, de rezultat. Să arătăm maturitate, inteligenţă de joc, până când poziţia din clasament ne va permite să fim mai relaxaţi”, a spus Ioan Ovidiu Sabău într-o conferinţă de presă.

Sabău a schimbat în cantonamentul de iarnă şi sistemul de joc şi va aborda partidele într-un modul cu 3 fundaşi centrali. „Sistemul acesta pe care l-am gândit ajută foarte mult atacul, drept dovadă am marcat în pregătire foarte multe goluri. Am şi alte sisteme în cap, dar acum asta am pregătit cel mai mult„, a mai spus directorul tehnic al Universităţii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare