Închide

Pay with blood a umplut frigiderele de la Centrul de Transfuzii din Cluj. 300 de persoane au fost reprogramate astăzi din lipsă de spațiu de stocare

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 21, 2015 0 2167

Circa 120 de persoane au donat sânge și astăzi în cadrul campaniei lansate de organizatorii Festivalului Untold, Pay with blood, prin care s-au oferit bilete de o zi la festival. Având în vedere numărul mare de donatori prezenti ieri și astăzi, Centrul de Transfuzii a rămas fără spațiu de stocare a sângelui, așa că restul donatorilor au fost invitați să revină la centru până vineri.

Campania Pay with bood inițiată de organizatorii Festivalului Untold a adus Centrul de Transfuzii din Cluj într-o situația de impas – nu a mai rămas loc în frigidere, după ce și astrăzi 120 de persoane au donat sânge. Potrivit PR-ului Festivalului, Ștefana Giurgiu, aște 300 de pesoane prezenta în curtea centrului au fost trecute pe listă și vor putea dona sânge până vineri, acestea urmând să primească câte un bilet de o zi la Festival.

„Cei de la centru ne-au cerut să prelungim campania și săptămâna următoare pentru că efectiv au rămas fără spații pentru stocarea sângelui. Ieri au donat peste 150 de persoane iar astăzi încă 120. Alte circa 300 de persoane au fost trecute pe listă și invitate să revină la centru mircuri, joi sau vineri. Și acestea vor primi bilete de o zi la Festival. Din păcate noi nu avem resurse să prelungim această campanie cu bilete de o zi și reducerile. Însă sperăm că cei care au donat să revină în toamnă la centrul și să devină donatori fideli”, a subliniat Ștefana Giurgiu.

Campania “Pay with blood” a fost dezvoltată de UNTOLD Festival în parteneriat cu Institutul Național de Transfuzie Sanguină și cu sprijinul McCann București, având în vedere faptul că România este pe ultimele locuri la nivel european în ceea ce privește numărul de donatori.

Toți cei care au donat sînge între 17 și 19 iulie la caravana mobilă de transfuzie din Parcul Herăstrău București, sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca, primesc pe loc bilete la UNTOLD Festival. Mai mult, donatorii care merg în centrele regionale și județene de transfuzii din toată țara până în 24 iulie și completează formularul de donator de pe www.untoldfestival.com primesc reducere la abonamentele festivalului.

sursa foto: Untold Festival (Facebook)

Nici un comentariu

Scrie un comentariu