Închide

Patru persoane au fost înjunghiate într-un scandal în târgul de maşini din Gilău

ActualitateTop News by Catalin Suciu - apr. 23, 2016 0 586

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, unele prezentând plăgi înţepate prin înjunghiere, în urma unui scandal care a avut loc în târgul de maşini din comuna Gilău, de lângă Cluj-Napoca, una dintre victime fiind în stare gravă, anunță agenția de presă Mediafax. .

”În târgul de maşini din comuna Gilău a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia patru persoane au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale. La locul incidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliţie pentru aplanarea conflictului, inclusiv de la Acţiuni Speciale, şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauza care a dus la acest incident”, a spus Carmen Jucan,, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru sursa citată.

Una dintre persoanele rănite s-ar afla în stare foarte gravă.  „Două persoane au provocat un scandal în târgul de maşini, au scos cuţite şi au rănit alte persoane. Este vorba de membri ai unor familii de etnie romă”, au relatat martori ai incidentului.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

< Articolul precedent

Articolul urmator >