Închide

Party people pe acoperiş, în Capitala Europeană a Tineretului: s-au strâns 3.700 de euro pentru renovări la Oncopediatrie

Actualitate by Kristina Reştea - apr. 27, 2015 0 464

„Dacă nu strângem 5.000 de lei înseamnă că trăim într-un oraş foarte zgârcit”, spunea coordonatorul proiectului Day 15, la petrecerea de vineri de pe acoperiş, anunţată cu scop caritabil. Şi se pare că oamenii de party au fost mai generoşi: evenimentul de pe acoperişul complexului Leu, organizat în cadrul seriei de evenimente Day 15, a adunat peste 3.700 de euro pentru cauza caritabilă în jurul căreia s-a lansat evenimentul. Suma va fi folosită pentru renovarea saloanelor de la Pediatrie 2, secţia Oncopediatrie.

 

Vezi aici un fragment din petrecere:

FOTO/VIDEO Party pe acoperiş, cu vedere spre Capitala Europeană a Tineretului: s-a pus scena lângă elefant. Care e “cauza”

 

Sub umbrela Capitalei Europene a Tineretului 2015, ultimul eveniment din seria celor gândite pentru luna aprilie de echipa Day 15 a fost petrecerea organizată pe acoperișul unde se află Restaurantul View Cluj, împreună cu echipa Balcony TV.

 

 

Conform datelor făcute publice de organizatori, la petrecerea unde intrarea s-a făcut pe bază de donaţii participanții au lăsat 16.500 de lei (peste 3.700 de euro) pentru cauza caritabilă de care echipa Day 15 se va ocupa împreună cu Asociația Little People România. „Într-unul din evenimentele viitoare Day 15, vom renova saloanele de la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie”, au transmis organizatorii. Mai precis, se vor face intervenţii pentru decorarea pereţilor şi înlocuirea tarchetei antibacteriene.

În cadrul proiectului Day 15 au fost organizate în luna aprilie încă două evenimente: unul dedicat dansului, cu demonstrații de salsa și tango în aer liber şi unul dedicat teatrului, cu un spectacol pus în scenă de cei de la Reactor de creaţie şi experiment într-un spaţiu mai puţin obişnuit – hala Remarul 16 Februarie, parte a patrimoniului industrial.

 

Sursa foto: Day 15

Sursa foto: Day 15

 

Proiectul Day 15 este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România și este co-finanțat și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. De asemenea, Day 15 este unul dintre proiectele din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

  • author photo two

    Kristina Reştea

    Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu