Închide

Pârtiile de ski din Cluj încep să se deschidă

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 01, 2016 0 604

Se deschid pârtiile de ski ale Clujului, din aceste zile: după mai bine de o lună fără zăpadă, administratorii au pus în funcțiune tunurile de zăpadă artificială și au profitat de temperaturile scăzute ca să anunțe că deschid, din acest weekend, măcar o parte din pârtiile de ski din județ.

Una dintre cele trei pârtii de la Buscat Ski Resort, la 55 de kilometri de Cluj, se deschide la această oră, e vorba de Pârtia Albastră, de 1.300 metri, în vreme ce cele mai scurte, cea neagră de 900 metri și cea roșie de 800 metri, rămân închise. „Chiar dacă nu a nins, pârtia albastră este acoperită complet datorită sistemului complex de producere a zăpezii artificiale”, spun administratorii pârtiei. Un abonament pentru toată ziua este 120 lei pentru adulți și 90 lei pentru copii, studenți și pensionari.

Cea mai apropiată pârtie de ski de lângă Cluj-Napoca, cea de pe dealul Feleacului, va fi deschisă și ea în următoarele zile. „Am început să amenajăm pârtia și vom deschide în zilele următoare”, spun administratorii pârtiei.

Alte pârtii de ski se află, în Cluj, la Băișoara și Dângău.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu