Închide

Parteneriat HotNews.ro – Actual de Cluj/ De ce este Clujul actual?

ActualitateOpinieRecomandarea redacțieiTop News by Dan Tapalagă - sept. 18, 2017 0 931

Parteneriatul dintre HotNews.ro si Actual de Cluj devine de astazi oficial, dupa luni bune de colaborare. Pe cativa dintre jurnalistii de aici i-am cunoscut in octombrie 2006, la o publicație locala, unde am fost colegi mai bine de o jumatate de an. Gazetari dedicati si buni profesionisti inca de atunci, si-au folosit experienta acumulata intre timp pentru a construi o publicatie noua.

Vom lucra impreuna, in echipa, la subiecte mari, asa cum am inceput deja sa o facem, ca si cum am fi o singura redactie. Cele mai importante subiecte tratate de colegii de la Actual de Cluj vor fi publicate pe HotNews.ro si invers, pentru a oferi publicului nostru informatii cat mai diverse si relevante.

Clujul este un oras caruia orice redactie mare ar trebui sa-i acorde o atentie speciala. S-a profilat in ultimii ani ca o adevaratra capitala, ora exacta nu se mai da demult la Bucuresti. Tonul protestelor anti-Rosia Montana s-a dat aici, tot aici s-au nascut mari festivaluri de muzica si film, orasul este tot mai cautat pentru calitatea vietii plasandu-se pe primele locuri, alaturi de Brasov, Sibiu, Oradea etc.

Cu o Universitate aflata in topul celor mai reputate 500 din lume, Clujul a starnit interesul investitorilor, avand deja o mare comunitate IT. In oglinda, Bucurestiul se degradeaza pe toate planurile si amana cu fiecare an irosit sansa modernizarii. Vedem doua administratii care se misca in ritmuri diferite, doua orase care inteleg dezvoltarea radical diferit.

Din toate aceste motive, Clujul a fost si este tot mai actual. Pentru o evolutie sanatoasa pe termen lung, orasul are nevoie de o presa locala puternica, de cat mai multe voci independente, capabila de critica onesta si buna credinta. Doar asa iau nastere comunitati puternice si implicate. Este ceea ce incearca sa aduca parteneriatul HotNews.ro – Actual de Cluj.

de Dan Tapalagă, editor coordonator HotNews.ro

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu