Închide

Parcarea mall-ului din Florești a devenit lac, mai multe persoane au fost blocate în mașini și a fost nevoie de ajutorul pompierilor

Actualitate by Actual de Cluj - mai 24, 2023 0 329

Parcarea mall-ului din Florești a devenit lac, mai multe persoane au fost blocate în mașini și a fost nevoie de ajutorul pompierilor.

Nu mai puțin de patru mașini au fost blocate în apă cu ocupanți în acestea, în condițiile în care parcarea a fost inundată în urma ploii torențiale din această după-masă. La fața locului au intervenit pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Zece persoane au fost evacuate din cele patru mașini blocate în apă.

UPDATE Din parcarea Vivo au fost evacuate în total 32 de persoane dintre care șase copii, dar și opt autoturisme.

Amintim, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben valabilă de azi la ora 12 până diseară la ora 23 pentru județele din vestul țării, inclusiv Clujul. În acest interval meteorologii se așteaptă ca în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Transilvaniei, vestul și nordul Olteniei să înregistreze perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, intensificări ale vântului cu rafale în general de până la 60 km/h, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25 litri pe metrul pătrat, și izolat până la 40 de litri pe metrul pătrat. Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului țării, arată ANM.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare