Închide

Panică la căminul de bătrâni din Sălicea după un mini-incendiu

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 18, 2016 0 285

Mai mulți bătrâni de la un azil situat în localitatea Sălicea au fost transportați la spital în urma unui incident care a avut loc în unitatea situată lângă Cluj-Napoca. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incidentul a fost unul minor și anume a ars un televizor și instalația de alimentare cu energie electrică a acestuia, însă fumul degajat a creat panică printre bătrânii și personalul azilului.

„Avand in vedere vulnerabilitatea mai mare a persoanelor in varsta, șase dintre acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare, urmare a expunerii la fumul degajat și care au revenit ulterior la căminul de bătrâni. Gazele emanate au inundat majoritatea încăperilor din obiectiv și au rezultat din arderea unui televizor și instalația de alimentare cu energie electrică a acestuia, fără a se extinde la lucrurile din încăperea respectivă sau cele alăturate”, au explicat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Cluj.

Aceștia au mai adăugat că personalul din obiectiv a acționat prompt pentru limitarea extinderii incendiului prin utilizarea unui stingător precum și pentru evacuarea persoanelor din cămin, sprijiniți de echipajele de salvatori ale ISU Cluj alarmate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare