Închide

Pandemia de coronavirus a făcut o mie de morți la Cluj

SănătateTop News by Mihai Prodan - mai 26, 2021 0 97

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în Cluj a depășit azi borna de o mie, la mai bine de un an de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, în condițiile în care Clujul e județul din țară cu cele mai multe infecții depistate.

Numărul deceselor a ajuns până azi la 1.005 în Cluj, dintre care șase decese au fost înregistrate doar în ultimele 24 de ore. Amintim, actualdecluj.ro a cerut Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj date privind aceste decese, dar CJSU a precizat că a redirecționat cererea către Direcția de Sănătate Publică.

De cealaltă parte, doar 19 cazuri noi de infecție cu coronavirus la Cluj în ultimele 24 de ore, în condițiile în care au fost procesate, în acest interval, peste 1.500 de teste de depistare a infecției.

În ultimele 24 de ore la Cluj au fost depistate 19 cazuri noi de infecție cu coronavirus, deși au fost procesate 1.571 de teste de depistare a infecției, dintre care peste 600 au fost prelevate de la persoane care au manifestat simptome. Până acum în Cluj au fost depistate peste 57.300 de infecții cu coronavirus, de la izbucnirea pandemiei până în prezent, cel mai mare număr de cazuri într-un județ din țară, după București.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare