Închide

Palidul derby din Liga 1. CFR și Steaua au omorât spectacolul în cel mai așteptat meci din campionat

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 15, 2019 0 142

Cele mai bune formații din Liga 1, ocupantele locurilor 1 și 2, au oferit un meci încrâncenat, dar slab, așa cum e nivelul campionatului.

Petrescu își organizează apărarea și preferă să nu ia gol, iar apoi, dacă iese ceva, e foarte bine. De cealaltă parte, FCSB-ul e echipa care de câțiva ani e într-o continuă căutare e formulei de joc, a schemelor tactice indescifrabile, dar jocul e același, e bazat pe întâmplare. Posesia cerută de Becali e realizată prin pase în lateral și în spate.

Stadionul s-a umplut la cel mai așteptat meci al campionatului, dar fanii puteau la fel de bine să doarmă. Man și Gnohere, pe finalul primei părți, au bifat două ocazii.  CFR-ul a avut o bară țintită de Vinicius, cu capul, din corner, cum altfel.

În partea secundă, clujenii au ieșit târâș din jumătatea proprie și-au mai încercat să joace puțin fotbal. Moutinho a avut o bară în minutul 85 și meciul s-a terminat 0-0.

„În prima repriză, FCSB a fost echipa mai bună. Au avut şi două semi-ocazii, iar noi am avut prima ocazie în finalul reprizei. Costache şi Moutinho au intrat destul de bine. FCSB are o echipă foarte bună, e foarte greu să joci împotriva lor şi astăzi s-a văzut acest lucru. Ocaziile mari au fost ale noastre. Din repriza a doua nu ţin minte nimic de la FCSB. Dar contează ce scrie pe tabelă. Preferam să primesc gol, dar să câştig. Meritam măcar două puncte în plus din meciurile cu Craiova şi FCSB. Până să vin eu se câştiga cu 1-0 pe bandă rulantă, Ţucudean înscria din orice poziţie, iar acum nu mai avem noroc”, a declarat Petrescu, la Digi Sport.

Întrebat dacă CFR 2019 e peste CFR 2018, Petrescu a răspuns că da: „Mi se pare că avem o echipă mai bună decât cea de anul trecut. Băieţii aleargă mai mult, sunt mai uniţi. Şi-au învăţat lecţia, ştiu ce vor de la viaţă. Dacă vom câştiga meciurile, FCSB nu are ce să mai facă”, a adăugat antrenorul clujenilor.

Clasament

1. CFR Cluj 38

2. FCSB 35p

3. U Craiova 30p

4. Viitorul 29p

5. Astra 21p

6. Sepsi 20p

foto: CFR Cluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
Tags