Închide

Pacienta suspectată de coronavirus și internată de ieri la Cluj se simte mult mai bine. DSP: „Șansele ca ea să fie infectată sunt extrem de mici.”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 29, 2020 0 481

Pacienta suspectată de coronavirus inbternată ieri la Spitalul de Boli infecțioase din Cluj se află în continuare sub observație. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Cluj, șansele ca femeia să fie bolnavă sunt foarte mici.

Femeia este izolată într-o cameră specială, iar personalul medical care intră în contact cu ea poartă echipament special de protecție.  Direcția de Sănătate Publică Cluj a anunțat că pacienta se simte bine și nu există motive de îngrojorare în privința sa.

„Este izolată în continuare, dar asimptomatică. Din punctul nostru de vedere, șansele ca ea să aibă virusul sunt extrem de mici, poate de 1 la 1 milion”, a explicat pentru actualdecluj.ro directorul DSP Mihai Moisescu.

Reamintim, un avion care a aterizat ieri la Cluj, de la Varșovia, a fost ținut mai bine de două ore pe aeroport, după ce o angajată a companiei de zbor LOT a prezentat simptome specifice coronavirsului din China. În plus, femeia ar fi intrat în contact recent cu persoane din China care ar fi fost infectate.

BREAKING Avion blocat la sol pe aeroportul din Cluj. Pasageră suspectată de infecție cu virusul din China

UPDATE: Coronavirsul nu este infirmat la Cluj. DSP: „Se fac investigații. Pacienta este izolată la Spitalul de Boli Infecțioase”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.