Închide

Pachetele potrivite pentru gazduire web

ActualitateDezvoltareIT by Actual de Cluj - ian. 20, 2022 0 488

O parte importanta in managerierea unui site este gazduirea pe care i-o oferim acestuia. In acest sens, trebuie sa alegem o agentie de incredere care sa ne ofere aceste servicii astfel incat site-ul sa ruleze in cei mai bun parametri si sa fie protejat.

O data cu evolutia mediului online si posibilitatea de a alege acum din mult mai multe optiuni, si gazduirea unui domeniu este mult mai usor de realizat. Iar de cand multe companii au facut trecerea de la HDD la SDD ca si medii de stocare, si vitezele de navigare au crescut substantial. Iar acesta este un aspect esential pentru cei care vor sa obtina cele mai bune rezultate.

Cu cat pachetul de gazduire web pe care il avem pentru un site este mai bun cu atat si eficienta acestuia dar si optiunile pe care la avem la dispozitie sunt mai diversificate si mai bune. In prezent, mai toate companiile care ofera servicii de gazduire web ne pun la dispozitie si multe alte servicii, care sa ajute la optimizarea si protejarea site-ului.

Este foarte simplu sa inregistram un domeniu si sa ne alegem un serviciu de gazduire. Una dintre cele mai bune alegeri este HostGate, care le pune la dispozitie clientilor mai multe pachete special create in functie de marimea si tipul site-ului sau site-urilor lor, de la pachete pentru domenii simple pana la pachete pentru platforme sau magazine online unde exista chiar si mii de vizitatori zilnic si astfel trafic foarte intens.

Pe site-ul hostgate.ro, clientii pot afla ca exista peste 6 tipuri de extensii diferite cu care isi pot inregistra domeniul, in functie de nevoi si preferinte, preturile fiind foarte accesibile in comparatie cu beneficiile obtinute dupa inregistrare. Totodata, intregul proces, de la verificarea disponibilitatii domeniului si pana la a fi deja online si gata de lucru, dureaza foarte putin. Nu trebuie asteptat zile in sir pentru cine stie ce aprobari si verificari sau alte teste.

Un pachet de gazduire poate fi ales pe durate de 12, 24 sau 36 de luni. Cu cat durata este mai mare cu atat si discount-ul creste, fiind astfel o alegere buna pentru cei care detin site-uri mari, ce au prospecte de dezvoltare si evolutie.

HostGate nu se ocupa doar cu simpla gazduire a unui domeniu web ci si cu administrarea acestuia si chiar dezvoltarea in directia dorita de catre client. Fiind totul realizat de aceeasi agentie, este mult mai simplu, mai putin costisitor si mai rapid. Pot fi alese atat optiuni de gazduire pe servere VPS cat si dedicate.

Viteza de procesare si cu care se misca site-ul sunt esentiale astfel ca HostGate isi imbunatateste constant componentele hardware ale serverelor lor pentru a putea face fata la domenii din ce in ce mai pretentioase si pentru a le putea rula in conditii optime.

Prin posibilitatea de a testa serviciile lor gratuit pentru 1 zile, clientii pot decide daca merita sa apeleze la serviciile lor in ceea ce priveste gazduirea si managerierea unui site, asta chiar si in timp ce domeniul este inregistrat la un alt furnizor de servicii de gazduire web.

Acest text are caracter de PUBLICITATE

Nici un comentariu

Scrie un comentariu