Închide

Pace pentru FCSB. CFR și Viitorul au remizat, formația lui Becali se distanțează în clasament

Sport by Catalin Suciu - apr. 10, 2017 1 313

CFR Cluj și Viitorul au remizat în Gruia, scor 0-0, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1, rezultat care o ajută pe FCSB cel mai mult.

Camora a tras primul semnal de alarmă la poarta Viitorului, dar șutul din afara careului a ocolit poarta (4). Păun a irosit cea mai mare ocazie câteva minute mai târziu când a tras peste poartă din careu. Viitorul și-a revenit., iar Nedelcu și Chițu au bifat primele ocazii pentru formația lui Hagi.  Florinel Coman și Purece au închis prima repriză, una foarte animată, cu alte două ocazii.

Ciprian Deac a avut șansa de a marca golul victoriei cu mai puțin de 10 minute înainte de final, dar mingea acestuia a lovit bara porții lui Râmniceanu.

Remiza o ajută pe FCSB care a învins Craiova și s-a distanțat la 2 puncte în clasamentul play-off-ului. FCSB are 36 de puncte, Viitorul 34, iar CFR-ul are 29 de puncte.

Echipele de start:

CFR Cluj: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa, Păun, Nouvier – Omrani
Rezerve: T. Marc – Mureșan, Rus, Bud, Ruiz, Anal, Roman
Antrenor: Vasile Miriuță

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Țâru, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu, Nedelcu, Vână – Purece, Chițu, Fl. Coman
Rezerve: Buzbuchi – Rădoi, Dumitrescu, Iancu, Morar, Țucudean, Hodorogea
Antrenor: Gheorghe Hagi

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.