Închide

[P] Universul bijuteriilor, genților și accesoriilor, la Expomineralia și Bag Expo în Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 03, 2016 0 255

Cele mai reușite sesiuni de shopping pentru doamne și domnișoare sunt cele în care își aleg bijuteriile mult dorite sau o geantă pe stilul lor. Iulius Mall Cluj vine în întâmpinarea clientelor care își pregătesc ținutele pentru noul sezon și reunește două târguri iubite de femei, într-un singur loc.

De miercuri până luni, în perioada 3 – 8 februarie 2016, Atriumul Iulius Mall Cluj  găzduiește două târguri așteptate de toate iubitoarele de shopping: Expomineralia și Bag Expo. Târgul de pietre preţioase şi semipreţioase Expomineralia prezintă o selecție de bijuterii, accesorii și decorațiuni, atrăgătoare prin formă și culoare. La acest târg, doamnele și domnișoarele vor putea alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor, iar doritoarele pot afla care este cea care li se potrivește, în funcție de zodie sau personalitate.

În aceeași perioadă, amatoarele de cumpărături vor fi nerăbdătoare să aleagă geanta potrivită stilului lor, de la Bag Expo. Aici vor găsi o varietate de modele, într-o paletă vastă de culori și cu design în tendințele actuale. Bag Expo reuneşte peste 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele.  Toate genţile şi accesoriile sunt realizate din materiale de o calitate superioară, precum piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Produsele au fost create în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu