Închide

(P) Reduceri pentru nunţi de vis la restaurantele Univers T

ActualitateSocial by Actual de Cluj - dec. 10, 2019 0 274

Cuplurile care şi-au propus să-şi sărbătorească iubirea în 2020 cu o petrecere de nuntă primesc 10% discount la toate rezervările noi, făcute până în data de 31 decembrie!

Cel mai frumos eveniment din viaţa unui cuplu, nunta, este un moment atent pregătit şi mult-aşteptat. Fiecare mireasă visează o nuntă „ca în poveşti”, prilej de bucurie şi amintiri preţioase. Unul dintre primele lucruri ce urmează să fie decise, după ce este fixată data nunţii, este spaţiul potrivit pentru petrecerea de nuntă. Înainte să optezi pentru restaurantul perfect, asigură-te că întruneşte câteva condiții. Amplasarea ar fi prima condiție importantă. Dacă îți dorești un restaurant elegant, care să fie uşor accesibil în oraş și care să fie aproape de inima naturii, Univers T este exact ceea ce cauţi! Situat într-o zonă de invidiat din Cluj-Napoca, poziţia Univers T îmbină perfect citadinul cu natura, în zona verde de pe malul lacului Gheorgheni.

Până în 31 decembrie, Univers T oferă discount de 10% pentru toate noile rezervări, pentru nunțile programate în 2020. Mai multe detalii la: rezervari@universt.ro/ 0735151523/ 0735151524

Cum alegi restaurantul ideal pentru o nuntă fericită

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare