Închide

[P] Participă la Playlist Challenge, iar Iulius Mall te trimite la Electric Castle și Untold

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mai 26, 2016 0 480

Ești fan muzică bună? Acceptă provocarea Playlist Challenge și Iulius Mall Cluj te ajută să trăiești experiența celor mai tari festivaluri din România. Demonstrează că ești maestrul hiturilor și destinația ta favorită de distracție te premiază cu abonamente la Electric Castle și Untold.

Știm că muzica este marea ta pasiune, așa că, începând de vineri, 27 mai 2016, Iulius Mall Cluj dă startul distracției și lansează Playlist Challenge. Dacă ești fan al celor mai tari artiști internaționali, atunci ești candidatul perfect. Ai șansa să fii în primul rând la mult așteptatele festivaluri ale verii, Electric Castle și Untold. Pașii sunt simpli: faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj, în perioada 27 mai – 5 iunie 2016, și te înscrii la echipa Playlist Challenge, prezentă în Atrium, în provocarea recunoașterii artiștilor preferați.

Dacă muzica îți curge prin vene, atunci poți fi câștigător. Tot ce trebuie să faci este să te programezi la o sesiune de concurs, în intervalul orar 16.00 – 20.00, în perioada campaniei, şi să îți alegi festivalul la care îţi doreşti să mergi. Timp de trei minute, vei asculta melodiile artiștilor invitați la marile evenimente și va trebui să recunoști cât mai multe piese, pentru a obține un punctaj mare. În urma clasamentului afișat pe 5 iunie, primii zece concurenţi care vor oferi cele mai multe răspunsuri corecte pentru Electric Castle şi primii zece pentru Untold vor fi premiați cu abonamente VIP. Următorii cinci clasați din fiecare categorie vor fi răsplătiți cu vouchere de cumpărături la magazinul U-man.

În plus, fiecare participant va primi o băutură energizantă, iar primii 20 de concurenţi ai zilei vor câştiga o Shopping Bag de Festival, în model unicat, realizată din materiale reciclate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu