Închide

[P] Home Expo – totul pentru casa ta, în weekend, la Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Cosmina Fernoaga - oct. 30, 2015 0 295

Cele mai noi informaţii din domeniul amenajărilor şi construcţiilor le sunt prezentate clujenilor şi nu numai, în acest week-end, la Iulius Mall. Home Expo este târgul care le oferă vizitatorilor, într-un singur loc, soluţii moderne de aranjare a spaţiilor, tehnologii pentru optimizarea confortului şi tendinţe în design interior şi exterior.

De vineri până duminică, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj se desfăşoară târgul Home Expo – Totul pentru casa ta. Organizat în colaborare cu Open Expo, evenimentul reuneşte numeroase companii care au ca scop să le facă viaţa clujenilor mai confortabilă şi mai uşoară. Dedicat tuturor celor care vor să îşi construiască sau renoveze locuinţa, să creeze un ambient nou sau doar să aducă un plus de culoare spaţiului lor de relaxare, târgul prezintă soluţii tehnice, materiale inovative şi idei de actualitate, care pot fi personalizate. La această ediţie, peste 20 de companii vor veni în întâmpinarea clienţilor Iulius Mall cu servicii, produse, oferte şi sugestii pentru orice preferinţe. Vizitatorii vor găsi la Home Expo tot ceea ce au nevoie pentru a-şi amenaja locuinţa sau biroul aşa cum îşi doresc, participanţii fiind din domenii precum: construcţii, mobilier, decoraţiuni, finisaje, instalaţii, climatizări, tâmplării, izolaţii, materiale de construcţii, amenajări peisagiste, dar şi din segmentele real estate şi financiar-bancar. Cei interesaţi pot achiziţiona produse de calitate şi în tendinţe, pot primi consultanţă de la specialişti în alegerea materialelor şi a designului potrivit spaţiului lor sau îşi pot alege firmele cu ajutorul cărora să îşi realizeze casa de vis.

  • author photo two

    Cosmina Fernoaga

    Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu