Închide

[P] Farmec își extinde rețeaua de distribuție printr-un nou spațiu logistic în Dolj

ActualitateEconomieSocial by Actual de Cluj - nov. 17, 2016 0 1164

Farmec, cel mai mare producător român de produse cosmetice, își extinde și modernizează rețeaua de distribuție în țară, prin inaugurarea unui nou spațiu logistic în Dolj. Acesta va fi destinat stocării și distribuției celor peste 400 de produse din portofoliul Farmec, deservind județele Dolj, Olt, Gorj și Mehedinţi.

Noul punct logistic este amplasat la doar 13 kilometri de Craiova, în localitatea Cârcea, pe Str. Silozului, nr. 30, în Complex Cassia Parc, ansamblu destinat spațiilor de depozitare industriale. Spațiul logistic Farmec are o suprafață totală de 276 de metri pătrați, fiind considerabil mai mare față de cel anterior. Dotat cu echipamente moderne, locul întrunește toate condițiile de depozitare obligatorii, la cele mai înalte standarde, în conformitate cu normativele actuale.

Extinderea depozitului Farmec a fost determinată atât de creșterea vânzărilor, cât și de interesul crescut al românilor față de produsele companiei. În ultimul an, producătorul clujean a înregistrat o medie de 16.000 de clienți pe lună în magazinele sale, iar acest pas important al Farmec pe zona de sud a țării face parte din strategia anuală de dezvoltare și implementare a celor mai performante soluții tehnologice și logistice, în acord cu creșterea cifrei de afaceri și a notorietății în rândul consumatorilor.

poza-depozit

Farmec este, în continuare, cel mai mare producător local de cosmetice, făcând cu succes concurență brandurilor internaționale de prestigiu. Lansăm produse noi în fiecare an, iar interesul consumatorilor pentru brandurile noastre se află pe o permanentă pantă ascendentă. Vânzările au crescut pentru toate categoriile, atât în comerțul tradițional, comertul modern, în magazinele de brand, cât și în magazinul online. Astfel, nevoia de extindere este una firească, iar investițiile pe acest segment reflectă strategia solidă de business. Obiectivul nostru principal este consolidarea la nivel național a propriei rețele de distribuție, atât prin deschiderea de noi magazine și puncte logistice, precum și prin modernizarea celor existente. Analizăm continuu nevoia de aprovizionare la nivel regional, dar și național, având ca obiectiv acoperirea națională, pentru a le putea oferi clienților noștri produsele noastre, în cel mai scurt timp”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.

Cele peste 400 de tipuri de produse din portofoliul Farmec sunt prezente în 24.000 de magazine şi farmacii din România, acoperind astfel un sfert din tot ce înseamnă comerţ alimentar şi farmacii. Comerţul tradiţional numără aproximativ 17.000 de clienţi, în timp ce magazinul online a înregistrat, în ultimul an, vânzări de peste 1 milion de euro.

Farmec deține în prezent 10 spații logistice ample în Timișoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitești, București, Constanța, Focșani, Iași, Brașov, iar magazinele sunt localizate în 9 orașe: Cluj, Arad, Timișoara, Târgu-Mureș, Sibiu, Constanța și București.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.romania
Site: www.farmec.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare