Închide

[P] Cupidon le dă întâlnire îndrăgostiților la Iulius Mall Cluj. Țintește premiile pentru tine și perechea ta!

ActualitateSocial by Actual de Cluj - feb. 07, 2017 0 255

De Valentine`s Day, Cupidon îți dă întâlnire, pe nepregătite, la Iulius Mall Cluj. Vei avea parte de o competiție incitantă și de surprize pentru tine și jumătatea ta. Este simplu! Faci cumpărături, te înscrii la campanie, iar Cupidon vă va testa aptitudinile înainte de a vă premia. Ai grijă să nu întârzii!

Ești îndrăgostit de shopping? Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii inedite. În perioada 10 – 13 februarie 2017, te poți înscrie în campania „Don`t be late for Cupid`s date!”. Dacă faci cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Cluj și ești îndrăgostit până peste cap de perechea ta, atunci ești candidatul ideal.

Pe 14 februarie, în intervalul orar 12.00 – 20.00, Cupidon de la Iulius Mall Cluj a stabilit nouă ore și tot atâtea locuri pentru întâlniri pe nepregătite. Fiecare cuplu înscris va primi sms cu invitația jucăușului personaj, în care vor găsi indicii privind coordonatele întâlnirii la care au fost programați. Vor avea la dispoziție o oră și jumătate pentru a ajunge la Iulius Mall și a identifica locul specificat. Atenție! „Don`t be late for Cupid`s date”! Primele trei cupluri care ajung la întâlnire, la ora și locul indicat, se vor întrece pentru a câștiga o pereche de ceasuri Noah, pentru el și pentru ea, pe care le pot personaliza așa cum își doresc. Mai exact, vor trebui să își arate îndemânarea în aruncarea săgeților pe un panou în formă de ceas, iar cei care vor ținti, dintr-o singură încercare, cât mai aproape de ora la care au fost chemați la întâlnire vor fi marii câștigători ai accesoriilor fashion. Perechile mai puțin norocoase, dar care nu au ratat întâlnirea, vor fi răsplătite pentru dragostea lor cu bilete la Cinema City și vouchere la Donuterie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare