Închide

(P) Competiție de streetball în weekend la Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iun. 22, 2019 1 89

Iubitor de sport? Te invităm în acest week-end la Iulius Mall Cluj, acolo unde se va desfășura o competiție de streetball, cu demonstrații și concursuri pentru public. Jucătorii de baschet vor face spectacol cu driblingurile și schemele lor de aruncat la coș.

Sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 iunie 2019, circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour ajunge la Cluj-Napoca și transformă terasa exterioară a food court-ului Iulius Mall în teren de baschet. Atmosferă energică, muzică antrenantă, distracție nelimitată și multe meciuri de streetball vor fi elementele cheie ale unui week-end dedicat pasionaților de sport.

Duelurile de baschet 3×3 se vor desfășura în ambele zile, clasificate pe categorii de vârstă. Concurenții vor oferi un adevărat show cu ajutorul trucurilor celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3×3, miza lor fiind acumularea cât mai multor puncte, care contează în clasamentul mondial. Și asta pentru că, începând cu ediția Tokyo 2020, acest sport este disciplină în cadrul Jocurilor Olimpice.

La rândul său, publicul va avea parte de povocări tematice și concursuri cu premii, demonstrații susținute de jucători profesioniști și o atmosferă de competiție.

 Superbet Cluj Streetball face parte din programul FIBA 3×3 și este organizat cu sprijinul Iulius Mall Cluj, fiind un eveniment care promovează un stil de viață sănătos prin practicarea sportului în aer liber.

Acest text este un Advertorial

Un comentariu

 1. Bravo Sabau !
  Tu ai adus bucurii nenumarate suporterilor U-isti.
  Ai ajutat cat ai putut dar unii de langa tine nu au avut taria si caracterul tau.
  Ai fost inconjurat de paraziti care au vrut sa se acopere de glorie pe spinarea ta.
  Tu ai fost prieten pentru unii dar ei nu ti-au fost prieteni nicodata.
  Totul nu e sa invingi,totul e sa lupti pana la capat.
  Ai dus echipa de jos pana in liga doua si asta e ceva.
  Acum sa vina altii si sa demonstreze ca pot face mai mult si mai bine.
  Multumim Sabau !

Scrie un comentariu

Articole similare