Închide

(P) Accesorii și bijuterii în tendințele toamnei, la Bag Expo și Expo Mineralia în Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Actual de Cluj - oct. 04, 2018 0 90

În acest sfârșit de săptămână, la Iulius Mall Cluj se desfășoară târgurile Bag Expo și Expo Mineralia. O multitudine de genți și rucsacuri, practice și moderne, dar și o selecție de bijuterii și accesorii din pietre prețioase și semiprețioase sunt prezentate vizitatorilor. 

Până duminică inclusiv, 7 octombrie 2018, Iulius Mall Cluj îi invită pe pasionații de accesorii și bijuterii să descopere mii de articole cu ajutorul cărora să își personalizeze ținutele de sezon la Bag Expo și Expo Mineralia.

Pentru doamnele și domnișoarele atente la tendințele actuale, Bag Expo propune o varietate de modele de genți și rucsacuri în nuanțe trendy și cu design modern. Pasionatele de modă pot alege, la standurile de la parterul Iulius Mall, de la plicuri elegante, genţi casual sau sport, genţi și rucsacuri pentru laptop, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri din cristale Swarovski, până la trollere şi genţi de voiaj. În plus, târgul include și o selecție de eșarfe în culorile toamnei, precum și numeroase accesorii dedicate domnilor: genți, borsete, portofele, curele și multe altele.

În aceeași perioadă se desfășoară și Expo Mineralia, târgul care le răsfață pe doamne și domnișoare cu pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor. Expo Mineralia include piese cu un design deosebit, pentru orice ocazie, de la timpul petrecut la birou, până la o seară elegantă. Bijuteriile prezentate sunt realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Pentru cei pasionați de semnificațiile talismanelor și proprietățile lor, consultanții le vor putea oferi informații detaliate, care să îi ajute în alegerea articolelor potrivite. În plus, târgul are și o secțiune de workshop, unde doritorii pot crea mici amintiri prețioase personalizate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu