Închide

Organizatorii UNTOLD au reclamat că au fost furate mai multe brățări de triaj epidemiologic, care au fost scoase la vâzare pe internet

ActualitateFestivalSănătate by Actual de Cluj - sept. 11, 2021 0 546

O tânără a scos la vânzare brățări de triaj epidemiologic, pe internet, organizatorii festivalului UNTOLD sesizând imediat poliția. Din primele informați, brățările ar fi fost furate de la organizatori,  mai precis de la Centrul de testare al virusului Covid-19, din cadrul festivalului.

Brățările erau oferite spre vânzare persoanelor interesate să pătrundă la festival fără a mai fi nevoite să treacă prin procesul de atestare a imunizării împotriva covid-19.

Polițiștii clujeni au identificat-o pe tânără care vindea brățările și continuă cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt

„În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secția 1 Poliție au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19. Au fost derulate cu operativitate activități, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brățările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu