Închide

Organizatorii Târgului de Crăciun: „Aproape 1 milion de oameni ne-au vizitat”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - ian. 06, 2020 0 113

Târgul de Crăciun, ediția 2019, s-a închieat, anunță organizatorii, care fac deja planuri pentru ediția 2020. În cele cinci săptămâni, aproape 1 milion de vizitatori au trecut pragul Târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun 2019 s-a desfășurat sub îndemul “Familionul, familionul, hai la joc!” și aproape un milion de oameni au trecut în vizită în cele 5 săptămâni cât a stat amenajat. Reamintim că Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a situat anul acesta pe a opta poziție între cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, în urma votului publicului pe site-ul European Best Destinations, urcând cu 2 locuri față de anul trecut.

Jocurile și distracția au convins copiii și părinții să vină la cel mai frumos târg de Crăciun din România, să se încarce cu veselie și îndrăzneală și să se lase cuceriți de magia sărbătorilor. Așa că unii dintre ei s-au distrat în carusel sau pe patinoar, au alergat costumați în spiriduși, s-au înfruntat la diverse jocuri, au dezlegat mistere, au câștigat premii și s-au întâlnit cu însuși Moș Crăciun. Zeci de copii și-au testat priceperea la atelierele din Căsuța Moșului, alții au stat la Gura Sobei și au ascultat povesti, au cântat și au dansat la Șezătoarea fermecată, sau și-au făcut fotografii cu personajele preferate din povești. Chiar dacă zăpada nu a fost prezentă prea mult, igluul urșilor, patinoarul, omul de zăpadă, bradul uriaș, dar și căsuțele cu bunătăți și mirosul de scorțișoară au creat atmosfera de iarnă mult așteptată. Clujenii au cântat alaturi de Horia Brenciu, Subcarpați, Direcția 5, Ducu Bertzi și Narcisa Suciu, și au aplaudat tineri talentați care au urcat cu îndrăzneală pe scena târgului. Apoi au petrecut împreună în noaptea dintre ani, cu dans și voie bună.  “Abia așteptăm să ne revedem la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, într-o ediție care promitem să fie cel puțin la fel de frumoasă, dar până atunci bucurați-vă de Piața Unirii și de oraș, cu ce are el mai frumos”, transmite Mihai Oprean, director târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Târgul de Crăciun 2019 a fost organizat de Bigtime Production și Club Arena. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu