Închide

Organizatorii Neversea: 47.000 de participanţi în prima zi de festival la mare. Ce mesaje au avut artiştii pentru fanii români

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 08, 2017 0 953

Aproximativ 47.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul primei zile de Neversea la mare, au contabilizat organizatorii, aceeaşi care pregătesc şi festivalul Untold de la Cluj.

Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-și dorește să se reîntoarcă. Artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România,s-a declarat uimită de căldura publicului din România.

Legendarul Tiesto a adunat aseară în fața scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din țară cât și din străinătate, iar Lost Frequencies și Tujamo au fost şi ei în program.

Tujamo a declarat imediat după cele două ore de show încheiate cu un răsărit la malul mării că deja și-a creat o legătură specială cu fanii din România și că în mai puțin de o lună asteaptă să îi revadă la UNTOLD
„ De fiecare dată când vin aici, mă gândesc că show-ul va ieși bine, însă de fiecare dată cand mă urc pe scenă, mi se depășesc toate așteptările și mi se pare incredibilă legătura dintre mine și fanii din România. De la backstage până la show, totul s-a îmbinat într-o armonie perfectă, și nu poți să-ți dorești ceva mai mult ca și artist”a declarat Tujamo.

Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora,Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada și mulți alții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu