Închide

Opera din Cluj se mută și în această vineri pe terasa CREIC din Lomb

Cultură by Actual de Cluj - iul. 15, 2020 0 891

Al doilea concert din microstagiunea estivală a Operei din Cluj, mutată în aer liber în capătul Clujului la Centrul de Industrii Creative din Lomb, e în această vineri și are un program de inspirație spaniolă.

Concertul de vineri seara are loc în aer liber, pe terasa CREIC, și include un program interpretat de artiștii Operei clujene dar și o cină pregătită special de bucătarii terasei. Concertul cuprinde un repertoriu de arii și canțonete autentic hispanice, pe partituri ca Granada, Volver, volver, Por una Cabeza și multe altele, interpretate de tenorii Hector Lopez, Cristian Mogoșan și baritonul Florin Estefan, acompaniați la pian de Larisa Pentea.

Sub același simbol al tematicii spaniole, meniul serii va include un un pahar de vin spumant la sosire, un platou cu gustări, urmate de un desert și un pahar de vin la finalul spectacolului. Asistența e una limitată, cel mult o sută de persoane. Biletele costă 480 de lei pentru patru locuri, 420 lei pentru trei locuri și 320 de lei pentru două locuri.

UPDATE Concertul a fost amânat. Aici detalii:

Microstagiunea organizată de Opera din Cluj pe dealul Lomb, modificată din cauza prognozei meteo. Concertul de mâine seară, amânat

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare