Închide

Microstagiunea organizată de Opera din Cluj pe dealul Lomb, modificată din cauza prognozei meteo. Concertul de mâine seară, amânat

Cultură by Actual de Cluj - iul. 16, 2020 0 214

Microstagiunea organizată de Opera din Cluj pe dealul Lomb, pe terasa Centrului de Industrii Creative, sare o săptămână din cauza prognozei meteo. Astfel, concertul de mâine seară a fost amânat pentru săptămâna viitoare.

Motivul – alertele de vreme rea emise de meteorologi. Mâine seară pe terasa CREIC din dealul Lomb ar fi trebuit organizată o seară spaniolă, cu fragmente de operă specifice, dar și cu o cină tematică, iar aceasta a fost amânată pentru săptămâna viitoare. Totodată programul de săptămâna viitoare, de vineri 24 iulie, o seară cu tematică franceză, a fost amânată pentru vineri 4 septembrie.

Sâmbătă pe terasa din Lomb urma să aibă loc și un picnic, dar acesta a fost amânat pentru miercuri 22 iulie, seara la ora 20. ”Biletele deja achiziționate pentru aceste evenimente rămân valabile pentru noile date de spectacol. Spectatorii care nu vor putea participa la evenimentele reprogramate, pot returna biletele achiziționate online prin trimiterea unui e-mail la adresa: office@bilete.ro”, transmite Opera Națională din Cluj.

Să menționăm că și Filarmonica de Stat Transilvania programase pentru mâine seară un concert de închidere a stagiunii, pe stadionul Cluj Arena – acesta însă a fost mutat pentru această seară, din cauza prognozei meteo.

Citește și:

Opera din Cluj se mută și în această vineri pe terasa CREIC din Lomb

Nici un comentariu

Scrie un comentariu