Închide

Opera din Cluj face spectacole în aer liber în ”Hollywood-ul pitic” al Clujului

Cultură by Actual de Cluj - iul. 06, 2020 0 269

Blocată de faptul că nu mai poate organiza spectacole în sala unde le-a organizat timp de decenii, din cauza coronavirusului, Opera Națională din Cluj face spectacole în aer liber, pe terasa Centrului de Industrii Creative din Lomb, în capătul orașului.

Spectacolele au loc în fiecare vineri seara, primul e programat în această săptămână, și oferă și o cină. Vineri 10 iulie e programată o ”seară italiană”, cu tenorul Marius Vlad Budoiu, acompaniat la pian de David Crescenzi, un eveniment prezentat de Florin Sâmpelean. Programul include un repertoriu de arii și canțonete autentice, pe partiturile compozitorilor Nisa Bixio-Rusconi, A. Buzzi-Peccia, E. A. Mario, E. Capua, S. Gastaldon, V. de Crescenzo, E. de Curtis, Valente-Tagliaferri și alții. Biletele includ și o cină cu un platou cu antipasti, un desert și două pahare cu vin alb.

La spectacole e permisă o asistență de cel mult o sută de persoane care trebuie să poarte măști care să le acopere gura și nasul, pe durata  evenimentului.

Biletele costă între 120 și 160 de lei, în funcție de numărul tichetelor achiziționate: 320 de lei pentru două persoane, 420 de lei pentru trei persoane, respectiv 480 de lei pentru patru persoane.

Image may contain: sky and outdoor

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu