Închide

Omrani, suspendat pentru duelul cu Steaua. Petrescu: „Decizie cam dubioasă”

Sport by Catalin Suciu - feb. 06, 2018 0 1022

Rezervă în meciul cu Chiajna, atacantul Bilel Omrani a fost introdus în repriza a doua și primit cartonaș galben și va fi suspendat pentru derby-ul cu FCSB.

„Am revăzut faza, cam uşor acordat galbenul la Omrani. A fost cam dubioasă decizia. Ioniţă a făcut un singur fault tot meciul şi a luat galben. Tot timpul primim cartonaşe. Îmi pare rău de Omrani, voiam să joc cu el cu Steaua”, a spus Dan Petrescu.

Acesta s-a felicitat pentru achizițiile făcute, Țucudean, Mailat și Ioniță primind notă de trecere din partea antrenorului.

„De asta am cumpărat aceşti jucători, pentru că au valoare. E devreme încă să ne exprimăm, dar sunt mulţumit de toţi cei trei. După pregătire am zis că Ioniţă şi Mailat parcă joacă de o viaţă aici. Au bătut lovituri libere, au combinat, au pasat. Şi Ţucudean a făcut un meci bun, păcat că nu a marcat. Dar sunt foarte mulţumit de modul în care s-a mişcat.”

FCSB – CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 20:45.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare