Închide

Omer Tetik, Banca Transilvania: Vom înființa la BT o divizie de finanțare a proiectelor private de educație. Avem experiența diviziei pentru medici fondată de Fady Chreih, acum CEO la Regina Maria

Economie by Actual de Cluj - mart. 17, 2018 0 311

sursa foto profit.ro

Banca Transilvania va înființa o divizie specializată, care să-i permită să intre ca partener finanțator în proiecte de educație privată, aceasta urmând să fie funcțională peste câteva luni, a anunțat Omer Tetik, CEO al băncii, la Romanian Business Leaders Summit.

“Am decis să înființăm o divizie în cadrul băncii pentru educație privată, pentru a putea intra ca partener finanțator în domeniul acesta, de la grădinițe până la alte zone unde apar proiecte private. Va dura câteva luni de zile. Avem deja experiența de succes a diviziei de medici fondate în cadrul BT chiar de Fady Chreih, care acum conduce rețeaua privată de sănătate Regina Maria”, a declarat Tetik citat de profit.ro, într-un panel în care oamenii de afaceri și-au propus să dezbată ce poate face concret mediul de business pentru educație.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu