Închide

OFICIAL Derby în Liga a III-a. CFR își înscrie echipa în aceeași serie cu „U”! Mureșan: „Jucătorii care vor rămâne în afara lotului vor juca acolo. Vom mai aduce câțiva”

SportTop News by Catalin Suciu - iul. 25, 2017 0 2627

U Cluj a promovat la pas din liga a patra în a treia și țintește o nouă promovare. „La ce echipă avem, nu cred că vom avea probleme. Am mare încredere în lot, în această formație, în jucători”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

„U” e îndreptățită să spere într-o nouă promovare. Are buget, are condiții de pregătire, are fotbaliști cu experiență, are tineri talentați. Doar că va avea cel puțin un adversar redutabil: CFR II.

Echipa din Gruia își formează formația secundă și o va înscrie în aceeași serie. Aici vor evolua tineri din centrul de copii și juniori, dar și fotbaliști de la echipa mare.

„Chiar am vorbit la Federație și suntem primii pe care îi va înscrie. Suntem echipă de Liga 1 și avem dreptul să ne înscriem și echipă în Liga a 3-a. Va începe campionatul pe 6 august, dacă nu mă înșel. Vom avea echipa a doua. Avem jucători care vor mai rămâne în afara lotului și vor juca acolo, fotbaliști de pe lista B care se încadrează în criteriile de la Liga a 4-a. Totul este foarte serios. Înscriem CFR II, este oficial. Vom mai aduce câțiva jucători. Nu dau nume, mai sunt în lucru unul sau doi. Avem și mulți tineri de perspectivă, care e păcat să nu joace la echipa a II-a”, a zis președintele Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Astfel, Universitatea se va duela cu CFR-ul în drumul spre al doilea eșalon.

„Nu avem nici un fel de problemă să jucăm cu ei. Obiectivul nostru e foarte clar, să promovăm. Nu ne este frică de ei, avem treaba noastră de făcut, așa că nu mă interesează foarte mult subiectul”, a replicat managerul Universității.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare