Închide

Oficial al Primăriei Cluj, despre stricăciunile după Untold: „La o primă vedere, aș spune că sunt nesemnificative, raportat la numărul de participanți”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - aug. 13, 2022 1 278

Prezent la Ziua Live la finalul acestei săptămâni, viceprimarul Dan Tarcea a ținut să laude participanții la ediția de anul acesta a festivalului Untold deoarece au respectat atât mediul, cât și orașul Cluj-Napoca. Stricăciunile după festival sunt nesemnificative, a mai arătat oficialul Primăriei Cluj-Napoca.

“Au participat peste 360.000 de oameni din 102 țări. În ceea ce privește stricăciunile, acum suntem în etapa inventarierii. Facem un inventar al tuturor lucrurile care s-au degradat pe durata Untold. La o primă vedere, aș spune că sunt nesemnificative, raportat la numărul de participanți. Nu am avut bănci rupte, coșuri de gunoi distruse, nu sunt lucruri grave. Vreau să vă spun că atunci când am predat amplasamentul către organizatorii festivalului s-au făcut filmări, iar ei trebuie să predea totul așa cum a fost. În parc vor pune gazon sau vor face supraînsămânțări”, a spus viceprimarul Dan Tarcea, la Ziua Live.

Viceprimarul a apreciat modul în care a fost organizat festivalul din 2022. “A fost o ediție mult mai bine organizată decât în anii precedenți, se vede că experiența organizatorilor și-a spus cuvântul. Și în ceea ce privește cazurile celor ajunși la spital, numărul acestora a fost mai mic. A fost o ediție de calitate. Este un festival extrem de elegant, se vede că oamenii respectă mediul și ceea ce le dă orașul”, a mai atras atenția Dan Tarcea.

Deja organizatorii Untold au anunțat că vor investi 1 milion de lei pentru lucrările de refacere a gazonului stadionului Cluj Arena dar și a suprafețelor verzi din Parcul Central, zone din centrul Clujului unde a avut loc festivalul. Lucrările din Parcul Central vor fi finalizate la sfârșitul acestei luni. Cele de pe stadion vor fi gata mult mai repede, avânt în vedere că se vor relua meciurile echipei U Cluj pe Cluj Arena.

Foto: Dan Tarcea (dreapta), sursa Facebook

Un comentariu

Scrie un comentariu