Închide

Ofertă pentru locuitorii din Grigorescu: legume și fructe de la producători în fiecare marți

Administrație by Luminiţa Silea - aug. 25, 2014 0 280

Joia și sâmbăta se pot cumpăra legume de la producătorii locali în cartierul Ghergheni, respectiv de la Sala Sporturilor. Începând de mâine, primăria a anunțat că se va deschide și piața voantă în cartierul Grigorescu.

Aceasta va fi amplasată pe strada Sigismund Toduţă (de la intersecţia Bd. 1 Decembrie 1918 până la intersecţia cu strada Gavril Muzicescu) și va funcționa în fiecare marți între orele 15.00-19.00, potrivit unui anunț făcut de primăria clujeană.

În prezent, în oraș se mai organizează două piețe volante: una pe platoul de la Sala Sporturilor în fiecare sâmbătă dimineața între 7.00 și 15.00 și una în Gherogheni, pe strada Unirii fn, la capătul liniei trei, în fiecare joi între orele 15.00 și 19.00.

Potrivit primăriei, din luna mai de când s-a organizat prima piață volantă la Sala Sporturilor, numărul producătorilor a crescut de la 37 la 133, înregistrați la acest final de săptămână. 

  • author photo two

    Luminiţa Silea

    Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu