Închide

Ofertă de Ziua Îndrăgostiților la Teatrul Maghiar: două bilete cu 20 de lei, primii 50 primesc un pahar de vin

Cultură by Mihai Prodan - feb. 09, 2015 0 299

Clujenii care vor să vadă spectacolul Vizita bătrânei doamne de Friedrich Dürrenmatt, programat sâmbătă seara de Ziua Îndrăgostiților la ora 19, beneficiază de o ofertă specială a teatrului clujean: două bilete la prețul de 20 de lei, iar primii 50 de cumpărători primesc după spectacol câte un pahar de vin.

„Bătrâna doamnă”, Claire Zachanassian, se întoarce în locul primei sale iubiri, orășelul Güllen. În urma acestei iubiri, Claire rămâne însărcinată, iubitul o părăsește, iar copilul îi moare. Pleacă din oraș, iar motivul revenirii sale este răzbunarea. Dar „răzbunarea Clairei Zachanassian nu se îndreaptă atât către Alfred Ill, cel care a părăsit-o odinioară, ci vizează mai degrabă această comunitate înglodată în mediocritatea provincială, tocmai prin dezvăluirea putrefacţiei morale ce o caracterizează”, explică regizorul spectacolului, Tompa Gabor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.
  • Articole similare