Închide

O universitate din Cluj face festival la Apoldu de Sus, prima ediție, cu vinuri din podgoria proprie, concert rock și bucate tradiționale

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 16, 2022 0 510

O universitate din Cluj face festival la Apoldu de Sus, prima ediție, cu vinuri din podgoria proprie, concert rock și bucate tradiționale.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj organizează prima ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, la Apoldu de Sus, cu bucate tradiționale, vinuri din podgoria proprie și concert Pasărea Rock. Festivalul are loc în 1 octombrie, după ce universitatea a cumpărat în 2020 o podgorie în zonă, la aproximativ doi km de Apoldu de Sus, unde produce vinuri proprii, sub șapte etichete – Eruditus, Docentus, Secas, Riesling Italian, Sauvignon Blanc, Traminer Roz și Orange Optimus, vinuri albe.
Festivalul își va deschide porțile la ora 12, iar concertul Pasărea Rock va avea loc de la ora 19. Accesul se face cu bilete, care costă 159 de lei pentru adulți, cost care presupune accesul la festival, mâncare și băutură all inclusive pe durata întregii zile – vin, apă, cafea, ceaun porc și vită, coaste porc cu varză roșie, brânzeturi și mezeluri din producția proprie a universității. Tinerii cu vârste cuprinse între 14-18 ani au la dispoziție bilete la prețul de 129 de lei, care asigură aceleași beneficii ca pentru adulți, exceptând consumul de alcool. Copiii cu vârste până la 14 ani au acces gratuit, însă doar dacă sunt însoțiți de către un adult.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Nici un comentariu

Scrie un comentariu