Închide

O universitate din Cluj care are podgorie în Sibiu face eveniment cu muzică, vinuri albe din podgoria proprie și bucate

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 07, 2023 0 960

O universitate din Cluj care are podgorie în Sibiu face eveniment cu muzică, vinuri albe din podgoria proprie și bucate.

E vorba de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj, care a achiziționat recent o podgorie în Apoldu de Sus, în Sibiu, și organizează a doua ediție a Vinea Apoldia Maior Fest, cu concert Paula Seling.

Evenimentul are loc în 30 septembrie în Apoldu de Sus. USAMV Cluj produce vinuri din 2020, la podgoria proprie, situată la aproximativ doi km de Apoldu de Sus, și până în prezent are în portofoliu 14 etichete: Sauvignon Blanc, Traminer Roz, Pinot Gris sec / demidulce, Riesling Italian, Muscat Ottonel, Eruditus, Docentus, Secas, Semper, Amlas, Laureatus, Madrigal și Orange Optimus.

Festivalul include degustări de vinuri și bucate provenite de la fermele și stațiunile universității, plimbări prin vie și muzică – recitaluri de muzică populară, muzică ușoară și rock pregresiv susținute de studenții universității, plus ansamblul Tradiții Someșul Napoca, al universității. Seara e programat un concert susținut de Paula Seling. Festivalul își va deschide porțile la ora 12, iar concertul Paulei Seling va avea loc de la ora 21. Intrarea se face pe bază de bilet, costă 150 de lei, iar participanții vor avea incluse în acest preț accesul la eveniment și la toate concertele oferite, precum și consumația pe durata întregii zile – mâncare, vinuri și alte băuturi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare