Închide

O universitate din Cluj a decis azi să mute toate cursurile în online, la doar câteva zile după ce a deschis noul an universitar

Educaţie by Mihai Prodan - oct. 06, 2021 0 11210

O universitate din Cluj a decis azi să mute toate cursurile în online, la doar câteva zile după ce a deschis noul an universitar.
E vorba de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, al cărei Senat a decis azi să mute cursurile din amfiteatre pe Internet. Decizia intră în vigoare din 11 octombrie. ”Reluarea cursurilor cu prezența fizică a studenților, suspendate temporar, se va analiza în fiecare ședință a Senatului universitar, pe baza propunerilor Consiliului de Administrație și după consultarea și avizul DSP”, se arată în decizia Senatului.

UTCN a anunțat în iulie că începe noul an universitar cu activități didactice față în față – dar aceasta înainte ca rata de infectare să crească alarmant, 6,54 cazuri la mie azi în județ și 8,15 în municipiu. UTCN are peste 180 de programe de studii de licență și masterat. În acest an, UTCN scoate la concurs peste 5.000 de locuri la învățământul de licență, aproape 2.800 la masterat și aproape două sute de locuri la doctorat.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.