Închide

O tânără de 14 ani ar fi plecat de acasă astăzi iar familia a cerut ajutorul polițiștilor ca să o găsească, aceștia cer la rândul lor ajutorul clujenilor

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 23, 2022 0 153

O tânără de 14 ani ar fi plecat de acasă astăzi iar familia a cerut ajutorul polițiștilor ca să o găsească, aceștia cer la rândul lor ajutorul clujenilor.

Azi Poliția din Dej a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără de 14 ani, Crenguța Maria Covaci, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna, a plecat de la domiciliu în cursul zilei, în jurul orei 10.10, și nu s-au întors până în prezent. Aceasta are o înălțime aproximativă de 1,65 metri, greutate de 45 kilograme, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt. La momentul plecării aceasta purta batic alb cu motive florale negre, o fustă scurtă albă cu dungi negre, colanți albi cu motive florale și saboți albi.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu