Închide

O sută de kilograme de petarde și alte articole pirotehnice au fost confiscate doar ieri în Cluj

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 31, 2021 0 450

Nu mai puțin de o sută de kilograme de petarde și alte articole pirotehnice au fost confiscate doar ieri în Cluj.

În urma activităților de verificare desfășurate în Cluj-Napoca, Gherla și Turda, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, E vorba de articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3, în greutate totală de aproximativ o sută de kilograme și valoare de 18.400 lei, adică aproape patru mii de euro.

Cu această ocazie polițiștii au deschis patru dosare de cercetare penală pentru infracțiunile de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Ieri în Gherla polițiștii au descins în casa a doi tineri bănuiți de săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. În urma activităților specifice derulate, precum și a unui mandat pentru percheziția unui autoturism, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproape două mii de articole pirotehnice. De asemenea, în cadrul perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat 155 de articole de parfumerie ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu