Închide

O parte din aspectele prinse în investigaţia Rise Project despre Liviu Dragnea – obiect de dosar la DNA

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - iul. 07, 2017 0 236

DNA anunţă că anchetează o parte din aspectele din investigaţia jurnalistică a Rise Project, care îl are în centru pe liderul PSD, Liviu Dragnea. RISE a publicat ieri un raport secret despre oamenii și banii șefului PSD – raport care se află acum în arhiva DGPI, potrivit jurnaliştilor de la Rise. „Operațiunea a vizat afacerile cu bani publici ale grupării, zeci de licitații, controlul real al firmei Tel Drum, lucrări fictive, donații suspecte la partid, cercuri relaționale și de influență”. Citeşte AICI investigaţia Rise Project

O parte dintre aspectele conținute în investigația jurnalistică publicată la data de 6 iulie 2017 fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul DNA, anunţă instituţia. „În acest dosar, constituit pe bază de sesizare din oficiu, procurorii au dispus, la data de 19 februarie 2016, începerea urmăririi penale in rem (față de fapte) sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției.
După începerea urmăririi penale in rem au fost administrate mijloace de probă constând în audieri de martori, ridicări de documente, solicitări de relații de la autoritățile naționale și de la autoritățile din Brazilia”, precizează DNA, într-un comunicat de presă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu