Închide

O nouă promisiune marca primăriei: lucrările de pe Oașului se termină în noiembrie

AdministrațieTop News by Luminiţa Silea - oct. 01, 2014 1 548

Podul pentru Nadăș a ajuns la faza montării primelor grinzi. Lucrările sunt extrem de complexe, mai ales că, per total vor fi montate șapte grinzi, fiecare de câte 50 de tone.

sursa foto: Emil Boc (Pagina Oficiala)

sursa foto: Emil Boc (Pagina Oficiala)

Podul și strada Oașului se modernizează cu bani europeni în cadrul unui proiect european derulat de primăria clujeană. Primarul Emil Boc a anunțat ieri că în luna noiembrie calvarul pentru locuitorii din zona Oașului va lua sfârșit. „Obiectivul nostru este să scurtăm cât mai mult durata acestor lucrări necesare și să minimizăm pe cât posibil problemele oamenilor din această zonă. Strada Oașului va fi redată în folosință în luna noiembrie”, a explicat primarul Emil Boc care a ținut să facă anunțul de pe șantierul aferent podului peste Nadăș.

„Primăria a finalizat podurile din zona Plopilor (peste Canalul Morii) şi cel de pe strada Horea (peste Someş). De asemenea, se află în lucru podul peste Valea Chintăului de pe strada Oaşului (lucrare demarată în 22 mai 2014, cu termen de finalizare în luna octombrie)”, a informat primăria.

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.