Închide

O nouă conferință din cadrul Academiei Comunicării între Generații/Istoricul Ioan Bolovan vorbește despre responsabilitate la Casa Artelor din Cluj

ActualitateAdministrațieCultură by Actual de Cluj - oct. 09, 2023 0 147

Fundația Culturală și de Caritate pentru Protecția Patrimoniului Cultural Național Carpatica invită publicul, marți 10 octombrie 2023, ora 13, la conferința dlui. acad. Ioan BOLOVAN, „Generație și responsabilitate în istoria modernă și contemporană a României”.
Evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca la  CASA ARTELOR, de pe bd. Eroilor nr. 16. Intrarea la conferință este liberă.
Manifestarea face parte din proiectul Fundației Culturale CARPATICA, „Academia comunicării înte generații”, un proiect derulat  în perioada 29 septembrie – 10 octombrie, în fiecare marți și care aduce în prim-plan o serie de conferințe și seminare fascinante.

Deschiderea evenimentului a avut loc în data de 29 septembrie, la ora 17:00, prin conferința intitulată „Privire generală asupra epocii în care trăim”, susținută de președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.

Proiectul „Academia Comunicării dintre Generații” reprezintă o oportunitate unică de a învăța, de a explora și de a comunica cu personalități de marcă din domeniul cultural și academic. Fiecare marți va aduce teme captivante și prezentatori de înaltă calitate, oferind șansa de conectare cu trecutul și viitorul culturii noastre.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu