Închide

O grădiniță din Cluj-Napoca își mută activitatea online, 5 angajați și mai mulți copii au fost depistați cu infecție cu coronavirus

Educaţie by Actual de Cluj - feb. 25, 2021 0 295

O grădiniță din Cluj-Napoca își mută activitatea online după ce aici au fost descoperite mai multe cazuri de infecție cu coronavirus.

E vorba de grădinița cu program prelungit ”Mica Sirenă” din Cluj-Napoca, unde azi Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis să închidă clădirea și să mute activitatea online, după o anchetă epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Cluj unde recomandarea a fost suspendarea activității didactice cu prezență fizică. CJSU a aprobat azi recomandarea DSP și a suspendat activitatea până în 8 martie. Până atunci procesul de învățământ se desfășoară online iar în acest interval clădirea ar urma să fie dezinfectată și nebulizată.

La această grădiniță sunt educați peste trei sute de copii, dintre care șase au fost depistați cu infecție cu coronavirus; de asemenea cinci dintre cei 46 de angajați ai grădiniței au fost depistați cu infecție.

Aici decizia CJSU

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare