Închide

O firmă din Cluj și-a mărit profitul de patru ori într-un an

Economie by Actual de Cluj - nov. 05, 2020 0 597

O firmă din Cluj și-a mărit profitul de patru ori într-un an.
E vorba de producătorul de materiale abrazive Carbochim SA, care a raportat un profit net de 1,3 milioane de lei la 30 septembrie, față de 337.000 de lei în aceeași perioadă a anului trecut, conform unui raport publicat pe Bursa de Valori București, unde este listată compania.
Veniturile, în schimb, au fost comparabile, ba chiar în ușoară scădere, de la 26 milioane anul trecut la 23,4 milioane în acest an.

Amintim, Carbochim SA a fost cumpărat de Carbo Europe SRL, filială a Grupului Iulius ce deține lanțul de mall-uri cu același nume. Carbo Europe SRL a fost înfiinţată în 2018, și are ca obiect principal de activitate fabricarea unor produse chimice. Carbo Europe este deţinută de Iulius Holding SRL (compania mamă a Grupului Iulius) şi de către Iulian Dascălu, prin intermediul companiilor Carbo One BV şi Carbo Two BV.

Grupul Iulius este dezvoltator şi operator de centre comerciale din România, printre principalele proiecte ale sale numărându-se ansamblul urban multifuncţional Palas Iaşi şi patru mall-uri ce funcționează sub brandul Iulius,  în Iaşi, Timişoara, Cluj şi Suceava.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare