Închide

O firmă din Cluj a fost amendată cu aproape zece mii de euro după ce inspectorii de la Imigrări au depistat trei angajați fără forme legale

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 30, 2023 0 97

foto arhivă

O firmă din Cluj a fost amendată cu aproape zece mii de euro după ce inspectorii de la Imigrări au depistat trei angajați fără forme legale.

Reprezentanții unei firme din Cluj au fost sancționați la sfârșitul săptămânii trecute cu o amendă de 45.000 lei, pentru primirea la muncă fără forme legale a trei cetăţeni din Camerun. Pe numele a doi străini au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile. Este vorba de două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 25 și 36 de ani, din Camerun, care nu aveau aviz de muncă. Ca urmare a acestei sancțiuni, societatea nu va mai putea obține avize de muncă pentru străini în următoarele 6 luni, arată Serviciul pentru Imigrări Cluj. De asemenea în cazul a doi dintre străini a fost luată măsura revocării dreptului de ședere, fiind emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu