Închide

Accident pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, între un autotren și un autoturism

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 30, 2023 0 1640

Accident pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, între un autotren și un autoturism.

La fața locului intervin echipaje de urgență ale detașamentului din Huedin al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Accidentul a avut loc între localitățile Ciucea și Poieni. În accident sunt implicate un autotren și un autoturism. Conform primelor informații o persoană este încarcerată și conștientă.

Revenim cu informații

UPDATE Echipajele de urgență au extras în siguranță un bărbat de aproximativ 30 de ani din autoturismul avariat. Victima a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță. ”La o primă evaluare, bărbatul era conștient și cooperant”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

UPDATE ora 23:44 

Cercetările preliminare efectuate de polițiștii sosiți la fața locului au indicat faptul că un șofer de 24 de ani, din Oradea, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Giurgiu. A rezultat rănirea tânărului de 24 de ani, care a fost preluat de un echipaj medical. Testarea bărbat de 34 de ani cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Traficul a fost blocat mai multă vreme după care s-a desfășurat alternativ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu