Închide

O femeie lovită pe trecerea de pietoni în Mihai Viteazu a decedat, a doua e în stare gravă la Terapie Intensivă, ”în stare critică, cu prognostic rezervat”

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 26, 2020 0 429

Dezastru după groaznicul accident din comuna Mihai Viteazu de ieri, unde un șofer a lovit două femei pe trecerea de pietoni. Rănită grav în accident, una dintre victime a decedat iar a doua se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

Două femei, de 45 și 47 de ani, au fost rănite grav în accident; prima dintre ele a intrat în stop cardio-respirator dar salvatorii au reușit să o resusciteze după manevre care au durat 20 de minute. Ulterior însă aceasta a decedat. A doua victimă se află în stare gravă la Terapie Intensivă, cu politraumatism – traumatism cranio-cerebral sever, contuzie cervicală și toracică, fracturi costale multiple, contuzie pulmonară, abdomen acut posttraumatic, fractură de bazin și fractură de humerus stâng și traumatism vertebromedular lombar. ”Pacienta este pe secția de Terapie Intensivă a Clinicii Chirurgie I, intubată și asistată respirator, monitorizată continuu. Pacienta este în stare critică, cu prognostic rezervat”, arată purtătorul de cuvânt al spitalului județean Cluj, Flavia Topan.

Citește și:

Accident grav într-o comună din Cluj, 2 femei lovite grav pe trecerea de pietoni

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu